Το τικ του Αβέρωφ κόντεψε να τινάξει στον αέρα το Μνημόνιο Reviewed by Momizat on . Το apokalyptiko.com φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας την παρεξήγηση που κόντεψε να τινάξει στον αέρα το Κυπριακό Μνημόνιο. Κατά τις τελικές διαπραγματεύσε Το apokalyptiko.com φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας την παρεξήγηση που κόντεψε να τινάξει στον αέρα το Κυπριακό Μνημόνιο. Κατά τις τελικές διαπραγματεύσε Rating: 0
You Are Here: Home » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Το τικ του Αβέρωφ κόντεψε να τινάξει στον αέρα το Μνημόνιο

Το τικ του Αβέρωφ κόντεψε να τινάξει στον αέρα το Μνημόνιο

Το τικ του Αβέρωφ κόντεψε να τινάξει στον αέρα το Μνημόνιο

Το apokalyptiko.com φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας την παρεξήγηση που κόντεψε να τινάξει στον αέρα το Κυπριακό Μνημόνιο. Κατά τις τελικές διαπραγματεύσεις που είχε στο τέλος Μαρτίου η Κυβέρνηση Αναστασιάδη με την Τρόικα, δημιουργήθηκε διπλωματικό επεισόδιο, το οποίο όμως ποτέ μέχρι σήμερα δεν είδε το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, όπως μας αποκάλυψε ο αξιωματούχος του ΔΝΤ, Ivan Troikaniski, υπήρξε παρεξήγηση ανάμεσα στην εκπρόσωπο του Ταμείου, Ντέλια Βελκουλέσκου και του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, την ώρα της αποχώρησης των δανειστών από το Προεδρικό, ο κ. Νεοφύτου κατευθύνθηκε προς την κ. Βελκουλέσκου για να την αποχαιρετήσει. Όταν επιτέλους το βλέμμα του πλανήθηκε πάνω της, η κ. Βελκουλέσκου αντιλήφθηκε ότι της έκλεισε το μάτι, νομιζόμενη πως ήταν… πονηρού χαρακτήρα κίνηση από τον Αβέρωφ Νεοφύτου. Έτσι, έφυγε εκνευρισμένη από το προεδρικό Μέγαρο και το πρωί κατήγγειλε το περιστατικό στο ΔΝΤ, αλλά και στο Προεδρικό. Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις πάγωσαν για το επόμενο πρωινό, αφού η κ. Βελκουλέσκου δεν ήθελε να προσέλθει στο Προεδρικό για τις προγραμματισμένες συζητήσεις.

Τότε ήταν που μεσολάβησε ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης, για να εξηγήσει στην εκπρόσωπο του ΔΝΤ, ότι πρόκειται για ένα τικ που έχει εδώ και χρόνια ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ότι δεν της έκλεισε πονηρά το μάτι. Έτσι, λύθηκε η παρεξήγηση, αλλά δεν αποκλείεται η σκληρή της στάση κατά την κατάληξη του μνημονίου να οφείλετε στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top