Αποκαλυπτικό: Τα «τσεκκούθκια» Αναστασιάδη Reviewed by Momizat on . Ένα νέο σκάνδαλο το οποίο θα συνταράξει την Κύπρο, αποκαλύπτει σήμερα το apokalyptiko.com. Μετά τα «τσεκκούθκια  Χριστόφια», έχουμε και τα «τσεκκούθκια  Αναστασ Ένα νέο σκάνδαλο το οποίο θα συνταράξει την Κύπρο, αποκαλύπτει σήμερα το apokalyptiko.com. Μετά τα «τσεκκούθκια  Χριστόφια», έχουμε και τα «τσεκκούθκια  Αναστασ Rating: 0
You Are Here: Home » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Αποκαλυπτικό: Τα «τσεκκούθκια» Αναστασιάδη

Αποκαλυπτικό: Τα «τσεκκούθκια» Αναστασιάδη

Αποκαλυπτικό: Τα «τσεκκούθκια» Αναστασιάδη

Ένα νέο σκάνδαλο το οποίο θα συνταράξει την Κύπρο, αποκαλύπτει σήμερα το apokalyptiko.com. Μετά τα «τσεκκούθκια  Χριστόφια», έχουμε και τα «τσεκκούθκια  Αναστασιάδη», όπως σας πληροφορεί σήμερα η ιστοσελίδα μας. Συγκεκριμένα, κονδύλι 118 χιλιάδων Ευρώ διαμοίρασε το Προεδρικό τις τελευταίες ημέρες, με αποδέκτες των χρημάτων να είναι επί το πλείστον σωματεία και οργανώσεις που πρόσκεινται στην Κυβέρνηση. Το σκάνδαλο είναι τεράστιο και θα προκαλέσει κύματα αντιδράσεων, ιδιαίτερα από τη στιγμή που τα χρήματα που μοίραζε η Κυβέρνηση προέρχονται από κονδύλι που πήραμε από τα Ευρωπαϊκά ταμεία.

Σύμφωνα με λίστα που δόθηκε από πηγή του apokalyptiko.com, η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη διαμοίρασε ποσό 118,300 Ευρώ, που αφορούν σχετικό κονδύλι που πήρε η κυβέρνηση από τις Ευρωπαϊκές αρχές για την ανάπτυξη. Το κονδύλι είχε εγκριθεί από τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο η έμβαση των χρημάτων έγινε την Δευτέρα, 3 Μαΐου. Η ιστοσελίδα μας σας ενημερώνει πιο κάτω μερικούς από τους αποδέκτες των χρημάτων αυτών. Σε περίπτωση που η λίστα αμφισβητηθεί, τότε θα δοθεί αυτούσια στη δημοσιότητα.

Εισφορά:

Ποδοσφαιρικό Σωματείο Απόλλωνας Λεμεσού – 20.000 Ευρώ

Ποδοσφαιρικό Σωματείο Ανόρθωσης Αμμοχώστου – 13.000 Ευρώ

Ποδοσφαιρικό Σωματείο ΑΠΟΕΛ – 13.000 Ευρώ

Ποδοσφαιρικό Σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας – 25 Ευρώ

Εθνικό Σωματείο Αχιλλέας Καιμακλίου – 5.000 Ευρώ

ΓΟΔΗΣΥ – 5.000 Ευρώ

ΕΔΟΝ – 4.99 Ευρώ

Σύνδεσμος Αγωνιστών ΕΟΚΑ – 5.000 Ευρώ

Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ  – 3.000 Ευρώ

Το μεγάλο θέμα που τίθεται αυτή τη στιγμή, είναι πως μπορεί η Κυβέρνηση να προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση, όταν τις προηγούμενες ημέρες είχε κινήσει γη και ουρανό για το «Ταμείο Αλληλεγγύης Χριστόφια». Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση του ΑΚΕΛ που άκουσε τόσα και τόσα τις τελευταίες εβδομάδες για τα «τσεκκούθκια Χριστόφια», αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση θα δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα των στοιχείων που κατέχουμε.

 

Apokalyptiko.com – Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα. Πάντοτε όμως, μέσα από μία σάτιρα, βγαίνει και μία αλήθεια αλλά και το αντίστροφο…

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top