Ο «calm» Υπουργός Νίκος Κουγιάλης – Αιώρα, ναργιλές και ημικρατικοί Reviewed by Momizat on . Διαδικτυακό πόστερ τύπου «Keep calm» κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες για τον Υπουργό Γεωργίας Νίκο Κουγιάλη, στο οποίο αναγράφεται το εξής: «Keep calm and do i Διαδικτυακό πόστερ τύπου «Keep calm» κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες για τον Υπουργό Γεωργίας Νίκο Κουγιάλη, στο οποίο αναγράφεται το εξής: «Keep calm and do i Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ο «calm» Υπουργός Νίκος Κουγιάλης – Αιώρα, ναργιλές και ημικρατικοί

Ο «calm» Υπουργός Νίκος Κουγιάλης – Αιώρα, ναργιλές και ημικρατικοί

Ο «calm» Υπουργός Νίκος Κουγιάλης – Αιώρα, ναργιλές και ημικρατικοί

Διαδικτυακό πόστερ τύπου «Keep calm» κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες για τον Υπουργό Γεωργίας Νίκο Κουγιάλη, στο οποίο αναγράφεται το εξής: «Keep calm and do it like Kouyialis». Μάλιστα, το σχόλιο που επισυνάπτεται της φωτογραφίας έχει ως παραλήπτη τον… Πρόεδρο Αναστασιάδη, το Υπουργικό Συμβούλιο, βουλευτές και λοιπούς κρατικούς αξιωματούχους. Σύμφωνα λοιπόν με το «κίνημα» των fan του Κουγιάλη, είναι λαϊκή απαίτηση το «κλείσιμο όλων των ημικρατικών οργανισμών που δεν συνεισφέρουν στο κράτος παρά μόνο επιβαρύνουν τον πολίτη ΣΗΜΕΡΑ -Μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων ΣΗΜΕΡΑ – Μείωση των δαπανών του κράτους ΣΗΜΕΡΑ». Βλέπετε, οι ενέργειες του Υπουργού έβαλαν «γυαλιά» σε άλλους πιο έμπειρους συναδέλφους του, με τον Υπουργό να ανεβαίνει στα μάτια του κόσμου το τελευταίο διάστημα.

Στα αλήθεια όμως, πόσο «calm» είναι ο Υπουργός μας; Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Υπουργός που προέρχεται από το ΕΥΡΩΚΟ είναι τόσο «calm» που θα μπορούσε να ζήσει για χίλια χρόνια στην Τζαμάικα, παρέα με τα παιδιά του Bob Marley και τραγουδώντας όλη μέρα το «Buffalo Soldier».

Όπως μας ανέφερε πηγή που βρίσκεται κοντά στον κ. Κουγιάλη, τώρα που μπήκε το καλοκαίρι και έσφιξαν οι ζέστες, ο Υπουργός κοιμάται σε αιώρα που έστησε στην αυλή του και όχι στο κρεβάτι του δωματίου του. «Έχει στο πλάι του και ένα ναργιλέ και αγναντεύει τα αστέρια μέχρι να τον πάρει ο ύπνος», μας ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, πρόσθεσε, ο στενός του οικογενειακός κύκλος τον φωνάζει Mr. CoolCalm.

Όπως μας δήλωσε, στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο προσήλθε φορώντας πράσινο μαγιό, άσπρη φανέλα Lacoste,παντόφλες και γυαλιά ήλιου RayBan. «Τελειώνετε και φεύγω για παραλία. Εγώ έκαμα το καθήκον μου με τους ημικρατικούς, άτε να σας δω και εσάς να δουλεύκετε λίο», φέρεται να δήλωσε στα υπόλοιπα μέλη του Υπουργικού σύμφωνα με την πηγή μας. Και εδώ που τα λέμε, έχει και λίγο δίκαιο. Τόσα εκατομμύρια Ευρώ μας γλύτωσε ένας Υπουργός που ήρθε από το πουθενά, ας δουλέψουν και λίγο οι υπόλοιποι Υπουργοί μας. «Πως γίνεται ένας που ήρθε που τα αζήτητα να μας κάμνει μαθήματα διαχείρισης κρίσεων;», δήλωσε κάποιο άλλο μέλος του Υπουργικού. «Ήρτεν που το ΕΥΡΩΚΟ και παίζει μας τον μάγκα. Ποιος, τούτος του ΕΥΡΩΚΟ!», φέρεται να είπε άλλο μέλος του Υπουργικού, με εμφανή την ζηλοφθονία να τον διακατέχει.

Πάντως, οι ενέργειες του κ. Κουγιάλη πιάνουν τόπο, καθώς ήδη φαίνεται και οι υπόλοιποι Υπουργοί να ακολουθούν τα χνάρια του με τους αχρείαστους ημικρατικούς οργανισμoύς. Πρώτος, ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος ανέφερε δημόσια τις προηγούμενες ημέρες ότι προτίθεται να κλείσει το Κεντρικό Σφαγείο Κοφίνου. «Δεν είναι δουλειά του κράτους να κάνει τον χασάπη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός. Για να δούμε λοιπόν αν και οι άλλοι Υπουργοί μπορούν να ακολουθήσουν τον ξέφρενο ρυθμό του κ. Κουγιάλη ή θα μείνουν κάπου στην πορεία…

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top