Φεύγει ο Μαραγκός από την Ανόρθωση – Επιστρέφει ο Ντομπρασίνοβιτς Reviewed by Momizat on . Μόλις λίγες ημέρες άντεξε η τέταρτη επανένταξη του Χρίστου Μαραγκού στην Ανόρθωση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Κύπριος μέσος εξέφρασε την πρόθεσ Μόλις λίγες ημέρες άντεξε η τέταρτη επανένταξη του Χρίστου Μαραγκού στην Ανόρθωση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Κύπριος μέσος εξέφρασε την πρόθεσ Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » Φεύγει ο Μαραγκός από την Ανόρθωση – Επιστρέφει ο Ντομπρασίνοβιτς

Φεύγει ο Μαραγκός από την Ανόρθωση – Επιστρέφει ο Ντομπρασίνοβιτς

Φεύγει ο Μαραγκός από την Ανόρθωση – Επιστρέφει ο Ντομπρασίνοβιτς

Μόλις λίγες ημέρες άντεξε η τέταρτη επανένταξη του Χρίστου Μαραγκού στην Ανόρθωση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Κύπριος μέσος εξέφρασε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το ρόστερ της Μεγάλης Κυρίας, καθώς ο Απόλλωνας του έκανε πρόταση με αισθητά αυξημένες απολαβές, πρόταση την οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Σάββας Κάκος δεν είναι αρνητικός στο να δώσει την ελευθέρα του στον ποδοσφαιριστή, με την προϋπόθεση ότι ο Κύπριος μέσος θα χαρίσει τα δεδουλευμένα που έχει να παίρνει από την Ανόρθωση από την ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012, πριν φύγει για τρίτη φορά από την ομάδα της Αμμοχώστου με προορισμό την ΑΕΚ.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Κύπριος μέσος και ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Σάββας Κάκος αποχαιρετίστηκαν σαν φίλοι, με τον κ. Κάκο να αναφέρει στον Μαραγκό πως οι πόρτες της Ανόρθωσης είναι πάντα ανοιχτές για τον ίδιο.  Όσο αφορά το συμβόλαιο του Κύπριου ποδοσφαιριστή στον Απόλλωνα, θα είναι κατά 20% μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο που θα είχε στην Ανόρθωση.

Πάντως, η Ανόρθωση για αντικατάσταση του Μαραγκού, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κυπροποιημένου Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν στην ομάδα της Αμμοχώστου, και ήταν μέλος της φοβερής ομάδας του 2008-2009 που συμμετείχε στους ομίλους του Champions League. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα δύο μέρη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και μέχρι αύριο αναμένονται και οι τελικές υπογραφές για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top