Κρυφή συνάντηση Κάκου – Χατζηλιασή Reviewed by Momizat on . Μυστική συνάντηση είχαν χθες βράδυ στη Λάρνακα, ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Σάββας Κάκος και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Πανίκος Χατζηλιασής. Πηγή από την  Ανόρθω Μυστική συνάντηση είχαν χθες βράδυ στη Λάρνακα, ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Σάββας Κάκος και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Πανίκος Χατζηλιασής. Πηγή από την  Ανόρθω Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » Κρυφή συνάντηση Κάκου – Χατζηλιασή

Κρυφή συνάντηση Κάκου – Χατζηλιασή

Κρυφή συνάντηση Κάκου – Χατζηλιασή

Μυστική συνάντηση είχαν χθες βράδυ στη Λάρνακα, ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Σάββας Κάκος και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Πανίκος Χατζηλιασής. Πηγή από την  Ανόρθωση, ανέφερε στο apokalyptiko.com ότι υπάρχουν σκέψεις από πλευράς του Βαρωσιώτικου σωματείου για να προταθεί η θέση του Εκπροσώπου Τύπου της «Κυρίας» στον κ. Χατζηλιασή.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, η Ανόρθωση θέλει να ενδυναμώσει το γραφείο τύπου μετά και την απόλυση της Μαρίνας Αργυρού. Όπως μας αναφέρθηκε, παρά τα άσχημα οικονομικά του σωματείου, στην Ανόρθωση θέλουν να δυναμώσουν στο επικοινωνιακό κομμάτι, στο οποίο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έντονα αντέδρασε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος προανήγγειλε την αποχώρηση του, σε περίπτωση πρόσληψης του Πανίκου Χατζηλιασή. Εάν ο Σάββας Κάκος προχωρήσει στην κίνηση αυτή, θα δημιουργήσει περαιτέρω πρόβλημα στις σχέσεις του με τους οργανωμένους, οι οποίοι δεν επιθυμούν να δουν στην ομάδα τους τον κ. Χατζηλιασή. Πάντως από πλευράς ΑΠΟΕΛ, δεν φαίνεται ν ανησυχούν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top